Maart is de maand van de Leuke Seks!

Maart-maand van de leuke seks

Maart is de maand van de Leuke Seks. In deze maand geven we aandacht aan positieve seksualiteit. Stichting maand van de Leuke Seks (zie ook hun site: maandvandeleukeseks.nl) organiseert -samen met andere organisaties- in het hele land verschillende activiteiten, denk aan lezingen, workshops, trainingen enz. Deelnemers krijgen inspiratie en informatie over positieve seksualiteit. De organisatoren willen laten zien hoe leuk seks kan zijn!

Natuurlijk doen wij hier ook aan mee, want onze doelgroep, mensen met een beperking, heeft ook recht op eigen keuzes op het gebied van seksualiteit. Zij missen vaak positieve ervaringen en gelegenheid om in een veilige en prettige omgeving te experimenteren met seksueel gedrag. Wij bieden onder andere voorlichting en begeleiding bij seksualiteit en relaties – aan cliënten, hun naasten en professionals.

Speciaal in deze maand organiseren wij -samen met Cosis- een workshop over transgender en LVB. En je kunt -via sociale media- tips en tools van ons verwachten voor het bespreekbaar maken van positieve seksualiteit.

Wil je graag advies over gezonde en positieve seksuele voorlichting voor mensen met een beperking? Bel of mail ons dan!